Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2014 Klipp>Milk-Minilederkurs

Milk-Minilederkurs

2015-01-09

Milk-Minilederkurs

I oktober startet vi opp med Milk-Kurs i regi av menighetene i Meløy.

Milk står for mini leder kurs og er beregnet på de som ble konfirmert i år og som kunne tenke seg å ta et lederkurs innenfor kirken. Vi planlegger å ha felles weekend samling med Gildeskål. Det er 17 ungdommer som deltar på kurset, 4 på Halsa og 13 på Ørnes. Vi starter alle samlingene med ett måltid mat. På kurset jobber vi med forskjellige temaer som omhandler det å være en leder. Det er satt av 5 kurskvelder og 1 helg til Milk-Kurset. Etter at de er ferdig med kurset ønsker vi å bruke disse minilederne som ungdomsledere ved forskjellige arrangement i kirken. Vi kan her nevne blant annet: Lysvåken og konfirmantleir. Det er også tenkt at de skal få dra på regionale samlinger som Bynatt i Bodø. Det kan også bli aktuelt å dra på en sentral samling med minilederne.

Roar Storjord,

Menighetspedagog