Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2014 Klipp> Diakonien i Halsa menighet på tur til Jektvik 2014

Diakonien i Halsa menighet på tur til Jektvik 2014

2015-01-09

Diakonien i Halsa menighet på tur til Jektvik 2014

Den 12. juni dro diakonien i Halsa menighet på sin årlige tur, denne gangen til Jektvik. Et besøk i bedehuset var vel verdt å bruke tid på.
Vi fikk innføring i hvordan huset var oppstått og at dugnadsinnsatsen hadde vært imponerende. En og samme mann hadde nedlagt ikke mindre enn 300 dagsverk i ubetalt arbeid. Nå trenger huset nye vinduer.
Etter andakt og sang gikk turen videre til Naustloftet, et trivelig museum som også tjente som spisested.
Nydelig middag ble inntatt, ledsaget av åndelig påfyll om salmebøkenes historie. Det befant det seg nemlig en imponerende samling av gamle salmebøker og huspostiller der.
Tiden gikk fort, for det var mye både å se og å høre.
Varm takk til alle som tok så vel imot oss. Herman Abelsen på badehuset, Solfrid og Kolbjørn Lorentsen på Naustloftet. Vi kommer gjerne igjen.