Ørnes Begravelsesbyrå as
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser.

Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Organisasjoner>Normisjonen>Normisjon litt informasjon

Normisjon litt informasjon

2006-11-20
Normisjons identitet, basis og oppdrag
Normisjon er en fri og selvstendig bevegelse innen Den norske kirke med fokus på fellesskap og misjon. Normisjons virksomhet bygger på Guds ord og Den norske kirkes bekjennelse. Normisjons oppdrag er å formidle evangeliet i ord og gjerning lokalt og globalt. I praksis betyr dette at alt det Normisjon gjør skal preges av at evangeliet skal bringes stadig videre ut til vårt nærmiljø, til hele vårt eget land og ut til jordens ender. Med fornyet besluttsomhet ønsker vi å utfordre barn, unge, voksne og eldre til å delta i og fullføre misjonsoppdraget, og gi seg selv til oppgaven med å gjøre Kristus kjent i lokalsamfunnet og over hele verden.
Normisjons visjon
Normisjon vil nå de unådde og gjøre mennesker til disipler.
Fakta
Normisjon har delt landet inn i 13 regioner. De består av ca. 3000 voksenforeninger, ca. 600 barne- og ungdomslag, ca. 160 kor. Omkring 70- 80000 mennesker er på ulike måter involvert i Normisjons arbeid i Norge! I Internasjonal sektor er Normisjon aktive i 10 ulike land i Asia, Afrika og Latin-Amerika. Vi har samarbeidsavtaler med 7 nasjonale kirker, og ca. 50 aktive misjonærer pr dags dato.
Normisjon
I Meløy har Normisjon foreninger følgende steder: Ørnes, Neverdal, Glomfjord og Kildal.