Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Organisasjoner>Norsk Luthersk Misjonssamband>Norsk Luthersk Misjonssamband oversikt

Norsk Luthersk Misjonssamband oversikt

2006-11-21
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) er tilknyttet Den norske kirke, men er en fri organisasjon med Jesu siste befaling som utgangspunkt:
Meg er gitt all makt i himmel og på jord. Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler, idet dere døper dem til Faderens, Sønnens og Den Hellige Ånds navn og lærer dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende. (Matteus 28,18b-20)
Organisasjonen ble grunnlagt i 1891 for å sende misjonærer til Kina. Da organisasjonen måtte forlate Kina etter 2. verdenskrig skriftet organisasjonen navn fra Kinamisjonsforbundet til dagens navn. I dag er NLM en av Europas største misjonsorganisasjoner.
NLM har mottoet Verden for Kristus. Visjonen er at Bibelens budskap skal formidles til mennesker i utlandet og Norge.
Norsk Luthersk Misjonssamband har omkring 200 misjonærer som er aktive i et omfattende misjonsarbeid i elleve land i tre verdensdeler. Først og fremst bringes evangeliet til unådde folkeslag, men hjelpearbeid innen helse, jordbruk og skole er også en del av hverdagen til misjonærene.
I Norge har vi et omfattende arbeid med rundt 3 000 foreninger og forsamlinger fordelt på 16 kretser. Barnelag, juniorklubber, ungdomslag, kor, misjonsforeninger, kvinneforeninger og mannsforeninger. Alene eller sammen med andre driver vi 25 skoler fra grunnskole- til høgskolenivå. I tillegg har vi 33 leirsteder, 38 barnehager og fire nærmiljøsentra. NLM-eide Lunde Forlag AS og Lynor AS produserer bøker, kassetter, cd-er og videoer/DVD. Gjennom Norea Mediemijon og en rekke lokalradioer drives et omfattende radioarbeid. Vi gir ut bladet Utsyn og gratismagasinet Yapa. I tillegg driver vi ungdomsportalen Dittparadis.no, med nettmagasinet Frukt. I samarbeid med Norea Mediemisjon og Imf driver vi Superblink, en medieklubb for barn.
Norsk Luthersk Misjonssamband
I Meløy har Normisjon foreninger følgende steder: Ørnes, Neverdal, Glomfjord og Kildal.
Powered by Cornerstone