Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2009 klipp>SØNDAGSSKOLE PÅ LØRDAGER I FORE KIRKE

SØNDAGSSKOLE PÅ LØRDAGER I FORE KIRKE

2009-12-23

Dette høres kanskje litt rart ut men det er faktisk sant.

Lørdag i oddetalls uker kl.12.00 blir det søndagsskole i Fore kirke.

Kirka står i dag nyoppusset, innbydende og med store muligheter til mere tidsmessig formidling av søndagsskolen tema og innhold.

Fore og Meløy menighet vil gjerne tilby foreldre og foresatte som har ansvar for barn fra 2-3 års alderen og oppover å komme med barna til søndagsskolen.

Vi vil stå sammen med dere om å lære barna Jesus å kjenne, det er viktig at barna også lærer fortellinger fra bibelhistorien og små sanger på lik linje med alt det andre de skal lære i årene fremover.

Du som er voksen og vil være i lag med barna den stunden vi er sammen, er velkommen til det og du kan slappe av med en

kopp kaffe og kjeks.

Vi håper at mange vil komme og benytte seg av dette tilbudet i menigheten, snakk til noen du kjenner om dette og ta barna med

dere å kom.