Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2009 klipp>Meløykirkene jubilerer

Meløykirkene jubilerer

2009-03-25

Ikke før er det ene jubileet slutt før det neste er i emning. Glomfjord kirke feiret 50 år 2007, Fore kirke skal ha sitt 100-års jubileum i 2009, og neste år, i 2010, er det Halsa sin tur.

Da er Halsa kirke 50 år, og det skal selvsagt markeres.

Selve jubileet er lagt til helgen 18. juli 2010.

Er du døpt, konfirmert eller viet i Halsa kirke, da er du en VIP

På vegne av alle som er tilknyttet Halsa kirke og er glad i den, dvs. menigheten i videste forstand, vil vi i jubileumskomiteen komme med en spesiell henstilling: Den gjelder alle som er døpt, konfirmert, viet eller har latt sine barn døpe i Halsa kirke, til å slutte opp om kirken sin i dette jubileumsåret.

Det skal skrives bok, og i den anledning er det ønskelig med innspill fra almuen.

Det kan være minner fra konfirmanttiden, fra byggingen av kirken, alt fra planleggingen til det ferdige bygg. Det kan være bilder, dikt eller kanskje enjubileumssang???”

En jubileumsbok må jo ikke skrives av en person, selv om bare en er ansvarlig for innholdet.

Har du innspill, så kontakt Anfinn Myrvang og drøft med han hva du ønsker skal komme med i boken, og ikke vent for lenge.

Det koster å trykke bøker, og det koster å jubilere. Derfor våger vi å komme med en annen utfordring: Vær med på kronerullingen som nå er startet.

Oppdaterte opplysninger om givere og de som er blitt utfordret finner du på kirkens hjemmeside: http://www.meloy.kirken.no/okonomi-og-gaver/artikkel/article/6860

Det samme opplysningene finner du også i Meløyavisa og Framtia.

For jubileumskomiteen

Åshild H. Ursin

Konto for kronerulling: 4509.26.65090

Sponsormidler: 4509.26.65112

Som kjent så gir gaver til Den norske kirke rett til fradrag i inntekten før en beregner skatt. Betingelsen er at gaven utgjør minst kr. 500,-  i det året den er gitt og at maksimalt fradrag er kr.12.000,- årlig.

I tillegg må vi få oppgitt personnummer/bedriftsnummer slik at vi kan innrapportere beløpet til skattemyndighetene