Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2010 Klipp>Friluftsgudstjeneste i Bjærangen våren 2010

2010-06-24

Friluftsgudstjeneste i Bjærangen våren 2010

Søndag 11.april var det på nytt fri-luftsgudstjeneste i Bjærangen.

Dette har vært et årlig arrangement som startet midt på 90-tallet for snart 15 år siden. Hele tiden har gudstjenesten vært et samarbeid mellom Skigruppa i I.L. Halsakameratene og Halsa kirke.
I starten stod Familiespeiderne og prest Sigmund Akselsen for avviklinga. I de seinere år har vi brukt storplattingen utenfor Skibua som  ”kirke”. Og rammen var som vanlig flott: Sol på snødekte flater omkretset av høye majestetiske fjell. En skikkelig katedral og tegn på Guds store skaperverk. Denne søndagen bestod menigheten av 40 små og store + 3 hunder.
Vikarprest Øystein Trømborg prekte om påskens frigjørende begivenhet - Jesus er sterkere enn døden. Så derfor lyder budskapet til oss alle: ” Frykt ikke”.
2 konfirmantene var også med på gudstjenesten og i vaffelsteikinga.
For etter gudstjenesten var det nemlig vafler, kirkekaffe og saft.
En trivelig stund med god prat. Og nå kan våren bare komme…

Jan Haugland