Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2010 Klipp>Diakonien på Halsa på tur

Diakonien på Halsa på tur

Hver vår arrangerer diakonien i menighetene turer til forskjellige mål i nærmiljøet.
2010-09-17

For Halsa menighet gikk turen denne gangen til klokkergården i Rødøy.

Passasjerene ble plukket opp langs ruta av en elskverdig sjåfør og direktør for Meløy Minibuss-service, Stein Arne Gundersen, og 21 passasjerer fikk satt seg godt til rette i en ny og behagelig buss. Vi ble til og med tilbudt nytraktet kaffe, så selv om vi skulle ha glemt dette basale behovet for uavbrutt kaffedrikking, ville det ikke oppstått noen krise,

Vi hadde imidlertid med både kaffe og krydderkake, noe som etter hvert er blitt en tradisjon, og alt ble borte etter hvert. På klokkergården ble vi mottatt av den stadig like gjestfrie Malin Arntsen som både fortalte om klokkergårdens historie og hvordan den hadde ligget i møkk og fornedrelse, til å stige opp som en ”fugl Fønix av asken” og å framstå som et ypperlig gjestehus med trivsel i hver en krok. Så ble vi servert middag. Ypperlig lammestek, marinert med lokale krydderurta som Arne Brimi pleier å si det.

Det virket ikke som at noen hadde hastverk med å komme seg tilbake, men ved 4-tiden var alle omsider i bussen igjen.

En kuriositet på veien tilbake var at vi fikk beskue åpningen av Norges dyreste utedass til 5,5 mill på fergestedet i Jektvik.
Diakonien på Halsa på turKort besøk i Rødøy kirke som er under oppussing. Vi gjenkjenner fra v.Gerd Morken, Sølvi Antonsen, Vigdis Vold, (medturleder) Åshild. Bak: Otto Johnsen og Magda Ringø
Diakonien på Halsa på turVertinnen til klokkergården, Malin Arntsen, ønsker velkommen Diakonien på Halsa på turGod mat i fine lokaler