Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2012 klipp>FRA PRESTENS SKRIVEBORD mblad 2012-02

FRA PRESTENS SKRIVEBORD mblad 2012-02

Leif Larssen
2012-07-25

TAKK TIL FLOTTE MEDARBEIDERE!

Jeg har lyst til å dele ut verbale blomster i forkant av sommeren. Og blomstene går til hver enkelt frivillig medarbeider vi har, som er knyttet opp til vårt arbeid i kirkene i Meløy.

Dere gjør en fantastisk flott innsats som er gull verdt; Alt fra tekstlesere, kirkeverter, korledere, barneledere, klubbledere, medarbeidere i konfirmantarbeidet, dere som er med i besøkstjenesten, alle dere som sitter i råd og diverse utvalg, sangere og musikanter.  Og dere som er med å folder hendene i bønn for menighetene våre.

Kort sagt: Dere som trofast stiller opp og gjør en kjempeinnsats. Kirka vår hadde ikke vært den samme uten all den frivilligheten vi får lov å høste av.

I en tid med trosopplæringsreform og gudstjenestereform, med store omveltninger i vår kirke, så er vi avhengig av frivillighet og grasrotengasjement.  Ja, jeg er overbevist om at skal vi lykkes i å være folkekirke med bred

appell og en åpen dør for Jesu kjærlighetsevangelium, så går ikke det uten alle dere frivillige som står på.

Hjertelig takk til hver enkelt for den tid og arbeidsinnsats dere legger ned.

Vi håper dere alle kjenner dere verdsatt for den tjenesten dere står i. Neste mål for våre menigheter er å samle alle våre frivillige og lage til en stor takkefest for dere alle i hver enkelt menighet.  En slik frivillighetsfest tror jeg er like rundt hjørnet; fordi det fortjener du!  Takk skal du ha!

Leif Larssen

sokneprest