Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2012 klipp>Innsamlingen til stoler i Halsa kirke

Innsamlingen til stoler i Halsa kirke

2013-10-29
I januar d.å. satte Halsa menighetsråd i gang: ”Stolaksjonen – 2012”. Målet var å samle inn kr. 500.000.- til 200 nye stoler i Halsa kirke. 10 måneder senere viser summen på kontoen: kr. 543.000.-

-Fantastisk! Sier Mary Kildal, leder i Halsa menighetsråd. Først og fremst vil jeg på vegne av menighetsrådet få takke alle som har vært med å gi penger til stoler. Tusen takk også til næringsliv og kommunen. Ingen nevnt og ingen glemt!

Mary smiler og er storfornøyd, der hun sitter på prestekontoret på Halsa. Og det har hun grunn til. Det har vært en utrolig respons på aksjonen.

-Alle de vi har spurt om hjelp har stilt opp. Vi har ikke fått et eneste nei. Folk har hjulpet til med kakebaking, basar, premier og diverse. Jeg kjenner en stolthet over stedet jeg bor på. Folket stiller opp i alle sammenhenger, og dette viser også at folk er glad i kirken vår.

Hva skjer videre?

-Menighetsrådet har sendt brev til prost og biskop om godkjenning vedr. å bytte ut benker med nye stoler. Vi regner med positivt svar, og når det foreligger vil stolene bli bestilt.

Hva med gamle benkene?

Vi vil ta opp saken i rådet og bestemme en pris. Overskuddet vil gå til innkjøp av nye bord og stoler i menighetssalen, Det trengs også!,  sier hun og ler.

Er det fortsatt mulig å gi gaver?

 Ja, det er bare å benytte vår konto: 0530 16 12860. Det som blir til overs går til nye bord og stoler i menighetssalen, sier en fornøyd og glad menighetsrådsleder.

 

Leif Larssen

 

Powered by Cornerstone