Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2012 klipp>Støtte til Knutepunktet

Støtte til Knutepunktet

2012-04-17

Hvert år støtter diakonien i Meløy et bestemt prosjekt, som kommer utenom det de til daglig driver med. Det gjør de gjerne ved å arrangere fest med utlodning, der overskuddet går til et på forhånd bestemt prosjekt.

I 2011 gikk overskuddet til en liten gutt fra Filippinene som hadde behov for operasjon. Gutten var født med åpen gane. Han er nå operert og det meldes at operasjonen var vellykket og at han har det bra.

Diakonien i Meløy har et sterkt ønske om å være til hjelp og støtte for de som trenger en håndsrekning. Derfor har diakonien alltid værte en god støttespiller for de som holder i gang aktiviteten ved Knutepunktet på Ørnes. Da det skulle velges prosjekt å støtte i 2012 var valget enkelt. Knutepunktet ble et naturlig valg.

I slutten av februar ble det invitert til samling i Fore menighetshus. Rundt 40 personer møtte opp for å gi sin støtte, blant annet gjennom kjøp av lodder. Møteleder var Gunnar Kambestad. Gunnar loste forsamlingen gjennom allsang, loddsalg, andakt og diktlesing v/Astrid Kiihl. Loddsalget ga over 6 000 kroner, som skal gå til driften av Knutepunktet.

Petra Brattøy ga uttrykk for glede over den støtten Knutepunktet får fra diakonien i Meløy. Prosjektet Knutepunktet, som drives av Mental helse i Meløy, viser at det nytter å vise respekt og omsorg for sine medmennesker.

Bidraget fra diakonien i Meløy varmer, ikke bare gjennom pengestøtten de får, men også ved at Diakonien bidrar i det daglige.

Diakon Tor Einar Andersen har alltid værte en god støttespiller for de som holder i gang aktiviteten ved Knutepunktet. Minst en gang i måneden er han innom lokalene ved fergekaia på Ørnes for å bidra med sang og musikk, noe alle setter stor pris på. Dette er diakoni i praksis og som betyr mye for mange.

Støtte til KnutepunktetGIR SIN STØTTE: Tor Einar bidro under loddtrekningen. Hele 6 350 kroner kom inn på loddsalget, og er et viktig bidrag til driften av Knutepunktet.

Støtte til KnutepunktetDIKTLESING var det Astrid Kill som sto for. Hun leste to fine dikt, skrevet av Sølvi Ytterstad.

Støtte til KnutepunktetGEVINSTER til loddsalget var gaver fra lokalt næringsliv, enkeltpersoner og fra brukerne av Knutepunktet. Petra Brattøy fortalte om stor giver glede.