Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2004 klipp>Babysang og Småbarnsang i Meløy

Babysang og Småbarnsang i Meløy

2011-05-03

Sommerferien nærmer seg og vi ser med glede at småbarnsangen er kommet for å bli. For tiden er det tre grupper en på Ørnes en på Halsa og en på Grønøy. Avslutning for babysangen som normalt varer i 10 uker ble gjennomført først i Mai, men de som deltok ville ikke helt slutte og samlingene fortsetter. Det er godt å vite at menighetene fullt og helt står bak en slik satsing på barn og mødre. Mitt inntrykk etter å ha vært med må avslutningen er at alle koser seg.

De som ikke har oppdaget tilbudet går virkelig glipp av noe.

Når høsten kommer vil vi starte opp grupper i Glomfjord også. Vi håper at flest mulig foreldre med små barn vil delta på babysang og småbarnsang da nyere forskning viser at sang og sangleker gir barna og de voksne en positiv utvikling.

For lederne og for interesserte (også barnehager, skoler) vil vi arrangere kurs fra den 1-3 oktober  med instruktør  fra ”Foreningen Musikk fra livets begynnelse”. . De som har vært på kurs hos henne har alle vært svært oppglødde, dere som melder dere på vil ikke angre på det.

Til høsten vil vi starte opp med småbarnsang og babysang over hele kommunen. Denne aktiviteten er for barna svært utviklende og for foreldrene er det godt å sa at barna trives og får lov til å være barn.  Følg med i kunngjøringsspalten og meld dere på.

Småbarnsang på Ørnes  . Her sitter i og ror, i vår lille båt..  Stor bølge—liten bølge

 Babysang og Småbarnsang i Meløy

Babysang og Småbarnsang i Meløy

Babysang og Småbarnsang i Meløy

Babysang og Småbarnsang i Meløy

Powered by Cornerstone