Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2004 klipp>Glomfjord sjømannsmisjon 60 år

Glomfjord sjømannsmisjon 60 år

2011-05-03

Fredag 15. oktober feiret Glomfjord Sjømannsforening 60 år. Om lag 30 møtte opp i menighetssalen til trivlig jubileumsfeiring ledet av Liv strømslid.
              Det var under krigen, i april 1944, at foreningen ble startet. Største tallet på medlemmer var 23. På 60-tallet begynte det å minke i medlemsmassen.
              De har foreningsmøtene 3. onsdag i hver måned, før om kveldene, nå mest i 11 tida på formiddagen. De fleste foreningsmøtene er i hjemmene, og av og til i menighetssalen. Nye medlemmer er svært velkommen.
Sjømannsmisjonen er i dag ikke lenger bare for sjømenn, men like mye kirken for norske kvinner og menn i utlandet. Neste alle steder der det fins en sjømannskirke, er der store norske kolonier. Ikke minst i Syden der flere og flere norske har slått seg ned. Sjømannskirken står veldig sentralt i deres liv og kirken driver også en utbredt diakonal virksomhet, både blant eldre og yngre .

Glomfjord  sjømannsmisjon 60 årBak fra v. Gunnar Kristiansen, som er støttemedlem, deretter Maria Selstad, Ester Ingebrigtsen og Bergliot Andersen. Foran Liv Strømslid som er leder i foreningen.