Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2004 klipp>Takk til Berit

Takk til Berit

2011-05-03

Takk til Berit

Berit Selstad Hegle sluttet som diakon den 31.7.2004 og begynte i barnevernet hvor hun nå gjør en god jobb. Det som kjennetegner Berit er hennes kreativitet og vilje til å gjøre nye ting, fornyelse med rot i det gamle. Hun arbeidet tett i lag med frivillighetssentralen og klarte å få i gang flere viktige diakonale oppgaver. Ingen steder i nordland virker besøktjenesten så godt som i Meløy. Sammen med Jan Mosvold var hun opptatt av personer med minneproblemer og deres pårørende. Grupper for de pårørende ble stiftet og arbeidet fortsetter. Som diakon hadde hun omtanke for mødre med små barn og deres behov. Hun startet babysang og småbarnsang sammen med frivillige.

Hun arbeidet for å holde barn borte fra rus og ønsket derfor å skape gode klubbmiljøer for skolebarn. Gudstjenesten mente hun burde bli mer barnevennlig og hun deltok gjerne i planlegging av alternative måter å gjennomføre gudstjenester på.

Sammen med Jan Kåre Jakobsen arbeidet hun for å spre kunnskaper om kristendommen til flere. Alfa-kurs ble et av hennes store prosjekt med mange takknemmelige deltagere. Vi som arbeidet sammen med henne så at det lå mye arbeide bak hvert kurs. Hennes omsorg for de svake i samfunnet gjorde at hun spesielt tok seg av beboerne på omsorgsentrene. Mange vil med glede huske hennes sang og hennes gode andakter.

Gka

Powered by Cornerstone