Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2004 klipp>Skolelaget på Ørnes

Skolelaget på Ørnes

2007-08-31

Skolelaget på ØrnesSkolelagsmedlemmer samlet til lagsmøte på Ørnes Menighetshus

Hver tirsdag har skolelaget på Ørnes møte i vinterhalvåret. Dessuten har de nattcafe siste lørdag i måneden. Daniel  Kristensen har vært leder.
Vi spør Daniel om hvordan de har det på møtene?
Vi har det kjempeartig forteller han, med mye godt fellesskap, både på de vanlige møtene og på nattcafeen. Forskjellige folk kommer og holder andakt, og vi har også annet program.  Vi har ofte pizza og frukt til mat, og når været er bra griller vi.  Han oppfordrer folk til å stikke innom. Vi setter opp oppslag på skolene. Vi reiser også på leirer, og vi deltar på lederskoler både om sommeren og i nyttårshelga.
Mange av medlemmene i laget har vært hjelpeledere i konfirmantarbeidet og de har gjort en god jobb. Både på konfirmantleirer i Jäcktvik i Sverige og Meløynatta i Glomfjord og på forskjellige storsamlinger for konfirmantene. Det er så viktig for konfirmantene å møte litt eldre ungdommer i konfirmasjonsåret. De fungerer godt som rollemodeller. Mange av disse ungdommene har gjort en kjempeinnsats i våre menigheter.
Olav Jakob Tveit