Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2004 klipp>Nattcafeen i Glomfjord

Nattcafeen i Glomfjord

2007-08-31

Nattcafeen i GlomfjordKarlot Gjersvik sammen med både norske og utenlandske ungdommer

Helt siden begynnelsen av 90-årene har der vært drevet nattcafe for ungdom i menighetssalen i Glomfjord kirke, og den har vært i drift hele tiden. Der har vært flere ledere innom. I de siste årene har Karlot Gjersvik vært hovedlederen.
Den har begynt på fredagskveldene fra halv åtte og har vart til nærmere 12. Der er tilbud om forskjellige slags spill, som biljard og ishockeyspill, bordtennis og Uno-kort. Tallet på ungdommer som har vært innom på en kveld har vært fra en 8-10 til nærmere 20.
Der er alltid andakt. Forskjellige innbudte kommer på besøk og holder andakt. Siste vinter kom Ungdom i oppdrag flere ganger. Det er lang vei for dem, helt fra Nordtun på Engavågen, men det har fungert bra, forteller Karlot Gjersvik. Mange derfra er utlendinger som ungommene liker å praktisere sin engelsk med, og de har mye å fortelle fra sine hjemland
Den kvelden jeg var innom var noen opptatt av lek og spill i menighets-salen mens andre laget et  ungdomskor i kirkerommet, og andre danset liturgisk dans i det hellige rommet og slik lovpriste Herren. Alt var veldig høytidelig og fint.
Takk til dere som stå på år etter år i denne viktige tjenesten for ungdommen i Glomfjord.
Olav Jakob Tveit.