Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2004 klipp>Med misjonsforeningen til Evangelievågen

Med misjonsforeningen til Evangelievågen

2007-08-31

Med misjonsforeningen til EvangelievågenAud Breckan og Hagny Asp prøver temperaturen i vannet. Kåre Pettersen og Arne Nilsen trakterer trekkspill og trompet. Til sammen var der 21 i hytta på Hestøya.

En onsdag i begynnelsen av juni dro misjonsforeningen i Glomfjord til Hestøya på tur. Været ble bedre og bedre til lenger ut mot havet vi kom. Og til slutt skinte sola fra skyfri himmel.
              Hytteanlegget på Hestøya ligger praktfullt til nede ved ei bukt. Karl Buvik forteller at hans far drev skyssbåt i dette området i mange år. Og i riktig gamle dager når folk skulle til kirke på Meløya fra søndre Meløy, så skjedde det av og til at der var uvær på Meløyfjorden og de torde ikke gå over. Da la de til her i denne stille og lune bukta og leste søndagens evangelium. Og dette er grunnen til navnet Evangelievågen.
Godt fellesskap, Guds ord, god mat og flott natur, da må dagen bli vellykket.
Vanntemperaturen ble prøvd under fotosesjonen, soknepresten måtte vasse langt ut for å ta bilde, og Arne Nilsen og Kåre Pettersen gledet oss med stemningsfull musikk.
Og alle vi som var der tenkte på sommeren som nå kommer, og vi gleder oss til den og håper på en god og opplevelserik sommer for alle innbyggerne i Meløy.