Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2006 klipp>Innsamling til nytt piano/flygel i Fore kirke
Innsamling til nytt piano/flygel i Fore kirkeSøndag 2. juli feiret Jan Fæø sin syttiårsdag i Fore menighetshus. Jan var organist i Meløy i 15 år, fra 1983 til 1998. Her holder sitt yngste barnbarn Konrad, som bor på Sandå. Margit og Jan Fæø er viktige støttespillere i menighetslivet i Meløy. De er ja-mennesker og hjelper der de kan, både her og ikke minst på Jakobsbakken har de lagt ned et enormt arbeid. Vi er veldig glade for at de kom til vår kommune og ble boende her og vi ønsker Jan og Margit Fæø Guds rike velsignelse og mange gode år.

Innsamling til nytt piano/flygel i Fore kirke

2008-12-03

Innsamling til nytt piano/flygel i Fore kirke
Det startet slik at vår organist Magne Andreassen, en dag klaget til Jan Fæø over pianoet i Fore kirke. At det låt faskt og var umulig å få bedre. Tenk om det fantes en mulighet til å skaffe et nytt instrument?
      Da kom Jan Fæø på en god ide. Han skulle snart feire 70 års dag, og istedenfor gaver, så kunne folk gi penger til nytt piano eller flygel i Fore kirke. Og slik ble det.
Jan fylte 70 år lørdag 1. juli, og dagen etter var det åpent hus i Fore menighetshus. Mange var samlet og det kom inn ca.10.000 til nytt piano.
Men dette er bare en start. Vi trenger mange flere penger. Når kirken feirer 100 år i 2009 bør det nye instrumentet stå i kirken. Folk som ønsker å gi penger kan bruke kontonr. 4509.23.54796. Alle gaver over kr. 500,- gir rett til skattefradrag. Kirken er mye brukt til konserter, og et godt instrument er svært viktig både for gudstjenester og kirkelige handlinger og for kulturlivet i hele kommunen.