Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2006 klipp>På tur til Støtt
På tur til Støtt

På tur til Støtt

2008-12-03

 

Til Støtt på søndag formiddag går det ingen vanlig rutebåt. Derfor har presten egen skyssbåt hver gang det er gudstjeneste. Legeskyssbåten blir leid fra Ørnes. Men om bord på den er der god plass, så mange bruker å være med fra Ørnes. Både organist med frue, tekstleser og også folk som er flinke til å synge.
       Det er alltid en stor opplevelse å komme til Støtt. Etter gudstjenesten er der kirkekaffe. Folk på Støtt synes at det er veldig hyggelig å få besøk fra fastlandet, og det er rene gjestebudet der vi sitter rundt et langbord. Av og til opp mot 30 personer.
 På 3. søndag i advent bruker også presten å ha med seg lysbilder både fra Støtt og ellers i Meløy. Siste gang ble det veldig storm da vi skulle inn igjen, mens 5. februar var havet blikkstille.
Vi vil takke folk på Støtt for den store
På tur til StøttFørste søndag i februar var der gudstjeneste på Støtt og 10 personer var med fra Ørnes. Fra v. Asmund Vederhus, Guttorm Moxnes, Gunnar Kambestad, Gerd Andreassen, Ann-Eirin Hansen, Magne Andreassen, Arild og Solveig Amundsen og Karsten Hansen. I bakgrunnen legeskyssbåten.
Powered by Cornerstone