Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2006 klipp>Borghild i hundre
Borghild i hundreBorghild med telegrammet hun fikk fra kongen.

Borghild i hundre

2008-12-03

Siste helga i februar fylte Borghild Ragnvaldsen på Reipå hundre år. På lørdag ettermiddag var det åpent hus på Reipå bygdehus med mange folk og overraskelser. Til og med fra Kongen var det gratulasjonstelegram. Reipå hornmusikk kom på overraskelsesbesøk, dirigent og forsanger Erik Åstrøm ledet bursdagsangen og sang Førr ei dame, og Borghild fikk klem av ordføreren og utallige andre.
       Senere på kvelden var det gebursdagsfest for slekt og venner. Da Borghild ble spurt om hun hadde lagt seg nedpå mellom de to arrangementene, så hadde hun ikke det, sa hun. Hun var ikke trøtt, for hun hadde ikke gjort noe. Og den siste som ville gå hjem og legge seg da kokka nærmet seg to, det var Borghild.
Også vi i Menighetsbladet vil gratulere Meløys eldste innbygger. Borghild Ragnvaldsen er en svært aktiv dame. Hun er med på nesten alt. Og dersom ikke Borghild møter opp, så er det liksom noe som er galt. Og mange spør; hvor er Borghild?
Mange eldre klager på ensomhet og isolasjon. Gjør som Borghild, kom dere ut og oppsøk fellesskapet, enten det er i menighetens regi eller ellers i bygda. Vi trenger hverandre og det er så godt med folk som Borghild som lett kommer seg opp av godstolen. Og som Borghild så ofte har sagt det, hun får krefter og glede av å oppsøke fellesskapet med andre.
Takk til deg Borghild for at du gleder så mange med den måten du er på, og at du støtter så mange arrangement med så trofast å møte opp.
Vi ønsker deg alt godt for fremtiden. Når en er blitt hundre, er det ikke så godt å si hvor mange år en har igjen. Men ta en dag av gangen og takk Gud for hver dag og legg fremtiden i Guds trygge hender. Da kan du leve aktivt i nuet og vite at enten du lever eller dør, du hører Herren til og ingenting skal kunne skille deg fra Guds kjærlighet i Jesus Kristus.     Olav Jakob Tveit