Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2006 klipp>Hans Jørgen 30 år
Hans Jørgen 30 årHans Jørgen blir ført inn i menighetssalen med bind for øynene mens hele forsamlingen står musestille.

Hans Jørgen 30 år

2008-12-03

Torsdag 27. april arrangerte Halsa menighetsråd gebursdagsfest i kirken for kapellan Hans Jørgen Nilsen. Menighetsråd, lovsangskoret Nordlys og gode venner sto bak opplegget. Nærmere hundre mennesker var samlet i menighetssalen. Hans Jørgen selv visste ikke om opplegget, bare at han skulle holde seg hjemme på ettermiddagen.
      Han ble hentet av kirketjener Kurt Storvik, iført bind for øynene og øreklokke på ørene, så han verken så eller hørte, deretter kjørt rundt på Halsa i forskjellige retninger, og til slutt ført inn i menighetssalen i kirken. Der en stor forsamling sto musestille. I samme øyeblikk som han blir avkledt øreklokkene og bindet for øynene, så stemmer hele forsamlingen med orkester i denne sangen:
Vi gratulerer og salutterer for vår Hans Jørgen fyller 30 år i år
Vi gratulerer og applauderer du mange lykkeønsker på din dag nå får.

Fra lille Givær du kom, du elsker denne øya
Nå er du her og er blitt riktig varm i trøya
Vi setter pris på alt du gjør for oss i bygda
Fra barn til trygda – et hipp hipp hurra!!!
Hele opplegget for kvelden var fantastisk fra kaffe og mat og underholdning og taler til avslutningen inne i kirken, der lovsangkoret Nordlys sang og Hans Jørgen til slutt takket alle som sto bak kvelden. Ikke mange unge kapellaner