Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2006 klipp>Konfirmantjubileum i Fore kirke 16. juli.
Konfirmantjubileum i Fore kirke 16. juli.Da de ble konfirmert 15. juli 1956 var de 51 konfirmanter, og dette var første året med konfirmantkapper i Fore kirke. Damene fra v. Solveig Hansen Olsen, Solfrid Rendal Ellingsen, Lillian Johansen Kaarstad, Liv Marie Andersen Dagfinsen, Hildur Johanne Ellingsen, Eldbjørg Lovise Selstad Eriksen, Gunda Akselsen Hewitt, Elsa Bjørgve, Birgit Sjåvik Bakken, Unni Brattøy, Gerd Heydeck og sogneprest Tveit. Mennene bak fra v. Evald Eliassen, Harry Johnsen, Adolf Lorentsen, Kåre Johansen, Odd Wollbakk, Elbjørn Mathisen, Normann Magnussen, Roald Grimstad, Gunnar Svendsgård, Svein Brun Kristiansen, Arve Mesøy, Tor Andersen og Arne Norin Selstad.

Konfirmantjubileum i Fore kirke 16. juli.

2008-12-02