Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2008 klipp>Hilsen fra Fore og Meløys vennskapsmenighet, Skrunda i Latvia

Hilsen fra Fore og Meløys vennskapsmenighet, Skrunda i Latvia

2008-02-19

Kjære venner!
Hvordan har dere det i Nordland? Juletiden er over, men deres hilsning kom til oss som en flott julegave, uventet og ventet på engang.
Vi er veldig takknemlig for det. Den største gleden for meg, er det faktum at tapte forbindelser mellom oss er våknet til liv. Jeg hadde et lite problem med å svare dere, fordi jeg hadde den gamle mailadressen til Olav Jakob Tveit. Jeg fant ut at dere hadde en ny hjemmeside. Selv om det er i Norge, så jeg kjente navn og steder der. Jeg har fortsatt vennlig kontakt med Per Anton og Lindy Johansen og det er derfra jeg vet det lille om dere og deres liv. Men jeg registrerer at dere har hatt store endringer i Meløy, dere har nye prester.
Det er mange nye ting som har skjedd i Latvia og Skrunda det siste året og jeg håper å fortelle om det i neste mail, hvis dere er interessert å vite hvordan vårt liv( om livet i Skrunda, kan dere også gå inn på www.tvskrunda.lv – det er lokal fjernsynsstasjon i byen og de har mange opptak)
Vårt liv er ikke så eksotisk som det er i Madagaskar eller Guatemala, men det er mange interessante ting som pågår, noe som gir nærmere grunn til å besøke oss! Hilsninger overbringes til H. J. Nilsen og A. Kristoffersen og til alle dere i vakre Meløy. Vi ber for dere til Gud og bevarer dere i sinn og hjerter.
Med de beste ønsker.

Martin Samm