Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2008 klipp>Ørnes NLM kvinneforening
Ørnes NLM kvinneforeningFra venstre: Annbjørg Boge, Margit Fæø, Solfrid Ellingsen, Torunn Bikset, Tove Kvarsnes, Aslaug Gjerseth, Elita Puertas og Reidun Strømsvik

Ørnes NLM kvinneforening

2008-02-19
Menighetsbladet ønsker å lage en liten serie om hva som finnes av lag og foreninger i Meløy. Da vi ikke har oversikt over alt som finnes, så ber vi om at dere tar kontakt med oss om dere ønsker å bli presentert.

Det var Aslaug Gjerseth og Birgit Kvarsnes som for 44. år siden startet foreningen som er tilsluttet Norsk Luthersk Misjonssamband.
Trofast møtes ca. 10 kvinner i hjemmene til hverandre hver 14 dag. De har åpningsord og bønn, sang og musikk, høytlesning fra ei bok om livet i Etiopia, andakt, offer til misjonsarbeidet og en god kaffestund.
Andakt denne gangen var av forkynner Annbjørg Boge som besøkte foreningen.
Alle er enige om at dette er et kjempeviktig arbeid, og de ønsker flere hjertelig velkommen til å være sammen med dem i foreningen. De arrangerer misjonsfest, og før jul er det julesalg på Ørnes der det selges fine handarbeider og god mat.
Medlemmene deltar også på møtehelger på Jakobsbakken, eller andre steder, der det er fint å treffe misjonsfolk fra andre steder, og dermed få inspirasjon til dette viktige arbeidet for Guds rike.

Bjørg Nisja Selstad