Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2008 klipp>Visst skal våren komme
Visst skal våren komme

Visst skal våren komme

Konsert i Fore (nymalte) kirke 5.4 kl 18:00 og i Skjerstad kirke 6.4 kl. 17.00
2008-02-19
Seks musikkere sørger for variert tonesetting.

 Lovsangskoret Nordlys, Glomfjord Jentekor, Breivik Sangerlag og Breivik Jentekor har de siste månedene jobbet med "Visst skal våren komme" av Eivind Skeie og Sigvald Tveit. Sammen med oss har vi Magne Hanssen som er en dyktig instruktør. Fremføringene blir lagt til Fore kirke lørdag 5.april  og Skjerstad kirke 6.april.

Kort fortalt er innholdet følgende: På øya Patmos sitter Johannes, fengslet og fordrevet. Tidene er urolige og de troende er truet på livet. Da har Johannes sine syner og sin åpenbaring. Han ser et kosmisk drama utspille seg, et drama som handler om dom og undergang. Men Johannes er ikke uten tro og håp. Han drømmer om en ny jord som skal stige frem i nyskapt glans og skjønnhet.
Gjennom alt dette ser Johannes den store Mester. Han som kalles Lammet. Han som er begynnelsen og enden.
I disse sangene har forfatterne søkt å fremholde denne visjonen og dette håpet, fordi det var ikke bare et håp for fangen Johannes på øya i Egeerhavet en gang for lenge siden. Det er også vårt håp i dag. Det gir oss mot til å tro og leve.
Sangene er satt sammen til et program som også inneholder tekster fra Åpenbaringsboken. Hver tekstdel er sammensatt av flere bibelsteder hos Johannes.
Vi håper nettopp DU kommer på konsertene og kanskje kan få oppleve at sangene bidrar til å holde håpet brennende og troen levende.
Tor-Einar Andersen
 
Relaterte lenker
Powered by Cornerstone