Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2008 klipp>Fra kirkevergen
Fra kirkevergenMagne Andreassen

Fra kirkevergen

Magne Andreassen slutter, stell på kirkegården og enøk i Glomfjord
2008-05-05

 

Magne Andreassen slutter i jobben som organist i Meløy.
 
Magne ble ansatt den 1.9.2003 og avslutter sitt arbeide i Meløy den 30.6.2008. Han har fått ny stilling i Grue, så nå kommer Gerd nærmere barna og barnebarna. Magne er en svært dyktig organist som har gledet oss med orgelspillet sitt. En stund dirigerte han Halsakoret og i et år dirigerte han også Lovsangkoret Nordlys. Med lånt utstyr stemte han alle pianoene våre. Vi ønsker Gerd og Magne til lykke og håper at de vil finne seg til rette i Grue.
 
 
Tid for stell på våre gravgårder.
 
Nå nærmer tiden seg for å stelle på gravgårdene. Vi ønsker alle at gravgårdene skal være velstelte. Skal det skje må vi alle gjøre vårt til det. Det pålegger alle festere å etterse gravmonumentene de har ansvaret for og å kontrollere at alt er i orden. Dersom de ikke kan gjøre det selv kan andre gjennomføre inspeksjonen. Oppretting og stell kan bestilles på kirkekontoret. Det vil være til stor hjelp hvis den enkelte tar med seg avfallet når de planter på gravene. Hvis den enkelte tar med seg avfallet sitt hjem får vi mer tid til klipp og stell.
 
 
 
 
 
Enøk - tiltak i Glomfjord kirke
Det er investert en god del midler for å få ned strømforbruket i kirkene våre. Vi har lyktes i å spare flere hundre tusen kilowatt timer pr år, samtidig som varmekomforten har blitt bedre. I Glomfjord er hele det elektriske anlegget renovert og de sorte rør-ovnene er fjernet.
Varmen styres nå over internett slik at alle brukerne må varsle kirkekontoret hvis de ønsker varm menighetssal eller kirke. Det er montert tre varmepumper og vi er spent på hvordan forbruket vil utvikle seg.
Glomfjord menighetsråd har fått pusset opp ”kjellerstuen” som nå er blitt et veldig  trivelig rom.
 
Powered by Cornerstone