Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2008 klipp>Fore kirke blir åpnet til jul
Fore kirke blir åpnet til jul

Fra menighetsblad nr 5 i 2008
2008-12-30

Som sikker mange har hørt så ble gulvleveransen til Fore kirke forsinket ut fra det vi ble lovet.
Men, mandag 1. desember så var de endelig kommet til Ørnes. Det vil si at underveis fra Kristiansand til Ørnes forsvant det en palle med ca 50 m2. Denne er i skrivende stund enda ikke funnet.

Etter at gulvet var fraktet til kirken så har det vært en hektisk aktivitet i kirken, med folk på jobb fra kl.07:00 til kl.22:00

Torsdag kveld var alt av materiale oppbrukt og da hadde hele kirkerommet fått nytt gulv med unntak av det som er under trappene opp til galleriene.
Det er også kommet nye trappetrinn opp til alterpartiet. Dessverre så ble det ikke nok bord til å legge ferdig alt i alterpartiet og i våpenhuset.
Vi håper jo at resten av gulvet skal dukke opp så snart som mulig.
Gulvet blir nå lakkert og det er forventet at kirken kan tas i bruk til skolegudstjenesten 17. desember.

Elektrikere er også i gang med renovering av det gamle sikringsskapet og kobling av en del nytt ledningsnett. Blant annet så skal alt av lyd og lysstyring flyttes ned til en egen plass ved venstre søyle i forkant av orgelgalleriet.

Stolene forventes å komme 8. desember.
I første omgang kommer det 250 stoler, da det i øyeblikket ikke er økonomi til å kjøpe flere.

Ansatte og en del frivillige har gjort en formidabel jobb med gulvet. En entreprenør som menighetsbladet var i kontakt med mente at dette var det raskest lagte gulv i Meløy.

Fore kirke blir åpnet til julHer er kirketjener Jim i ferd med å skrue fast et av borden, som ble levert i lengder fra 0,8—2,2meter.