Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2008 klipp>En engel i Guds hus

En engel i Guds hus

En ¾ full Halsa kirke fikk søndag den 16. november oppleve englesang i Guds hus.
2008-12-30

En engel i Guds husGlomfjord jentekor

”En engel i Guds hus” er en annerledes gudstjeneste, diktet og komponert av Eyvind Skeie og Sigvald Tveit . Oppførelsen var ved Glomfjord jentekor med solister, godt supplert av Lovsangskoret ”Nordlys,” Hans Jørgen Nilsen ivaretok prestens rolle, og den verbale sammenbindingen sørget Pernille Frøskeland og Elin Valøy for. Dirigent og musikalsk leder var organist Magne Hanssen, som hadde fløytespillende Marit Danielsen ved sin side. Nevnes skal også Kim Renee Aronsen som foredro velsignelsen på døvespråk. Hun synger for øvrig også i Lovsangskoret ”Nordlys”.
Den uvanlige gudstjenesten var et glitrende eksempel på at ikke bare ord og toner kan være med i forkynnelsen, men også sanseinntrykk formidlet gjennom bevegelse, dans og aktive handlinger. Alt er med og forsterker opplevelsen av omsorg og guddommelig nærhet. Den fortryllende engelen, spilt av Victoria Knudsen, var høyt og lavt som engler skal, og englesangen var det slett ikke noe å si på. Det var det heller ikke på de andre som deltok som solister.
En stor takk til de øvrige lederne, Berit Rosting og Tor Einar Andersen for den viktige jobben de gjør i menighetssammenheng. Stå på.!
 
     Tekst: Åshild H. Ursin Foto: Yngve Brox Guldbjørnsen
Powered by Cornerstone