Meny

Ørnes Begravelsesbyrå as
Gammelveien 3
8150 Ørnes

Mail: terjeellen@gmail.com
Telefon: 97020731

Vi står til tjeneste med alt
vedrørende dødsfall og begravelser. 

Hilsen
Terje Isaksen

Søk i sidene våre
Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2013 klipp>Lagsleir i nord
Lagsleir i nord

Lagsleir i nord

2013-10-09
Frida Selstad Hegle (16 år) forteller hvordan hun opplevde å være på kristen ungdomsleir i sommer

Den 25. juli til 1. august var jeg på en leir som heter LS (forkortelse av Lagets Sommerleir).

Det er en kristen leir arrangert av Laget i Nord. Det er en organisasjon som har fullt fokus på at ungdom skal få høre om Jesus og tørre å være åpent kristne på skolene sine.

Du kan lære mer om dem og kanskje til og med starte ditt eget skolelag, på nettsiden deres http://nkss.no/.

Dette året var LS arrangert på Øytun Folkehøyskole i Alta. Det var en lang tur med fly og buss for å komme seg dit, men det er absolutt verdt det. Fordi på leir er det en helt egen atmosfære, en helt egen verden. Der kan du være deg selv og snakke med masse interessante folk. Hvis det er din første gang på leir, er alle sammen kjempehyggelige og hilser deg varmt med en håndtrykk og et «så hyggelig å møte deg!».

I tillegg til et varmt miljø lærer du utrolig mye. Det blir holdt seminarer og bibeltimer og alt de klarer å trykke inn i en uke.

Hvis du synes dette høres gøy ut, må du være så vennlig å melde deg på til neste år. Eller hvis du er utålmodig, kan du være med på NÅLK rundt nyttår 13/14. Det er nesten det samme som LS, bare på andre siden av året.

Disse leirene kan hvem som helst være med på (så lenge du går i 8. trinn-3. vgs), du trenger ikke å være kristen for å melde deg på, så inviter alle vennene dine og bli med!

 

Frida Selstad Hegle (16)

 

 

Powered by Cornerstone