Du er her: FORSIDEN>Menighetsblad>Mblad 2013 klipp>Konserter i Meløykirkene i høst
Konserter i Meløykirkene i høstGlomfjord barnekor, Glomfjord jentekor og Hans Inge Fagervik med band under konserten i Fore kirke

Konserter i Meløykirkene i høst

2013-10-11

Mandag 4.november gir musikerne Bjørn Andor Drage og Henning Gravrok konserter i Meløy kirke og Fore kirke i forbindelse med konsertserien «Den kulturelle spaserstokken»

Lørdag 9.november er Fore kirke for første gang arena for et av jazzhistoriens mesterverk – Duke Ellingtons «Second Sacred Concert». Det er Meløys eget damekor, MeSDameS, som arrangerer denne konserten sammen med Bodø Big Band og en av Norges største jazzartister som solist, Elin Rosseland.

Desember er som vanlig innholdsrik. Fredag 13.desember er det Luciakonserter både i Glomfjord kirke med Glomfjord Minikor, Glomfjord Barnekor og Glomfjord Jentekor og i Halsa kirke med Halsa Barnekor.

Lørdag 14.desember i Halsa kirke avholder Halsa Hornmusikk og Halsakoret sin julekonsert som de hvert år beriker oss med.

Søndag 15.desember Ørnes blandakor og Nordre Meløy mannskor

Lørdag 21.desember er turen kommet til «Vi synger julen inn» i Fore kirke med Glomfjord Barnekor, damekoret MeSDameS og ikke minst Reipå Hornmusikk.

Samme dag arrangerer Meløy Hornmusikk og Meløy Mannskor med flere sin julekonsert i Meløy kirke.

Velkommen til flotte opplevelser i kirkene våre også gjennom disse 12 konsertene.

Magne Hanssen